Version Française
Artists:
Logo Universal
Ontdek het deluxe album van Lana Del Rey Sarah Ferri - Ferritales

Esperanza Spalding


Nieuwste Album : Radio Music Society

In heel korte tijd wist deze jonge Amerikaanse componiste, bassiste en vocaliste Esperanza Spalding uit te groeien tot een magnifieke ster. Ze schreef reeds geschiedenis door als eerste vrouwelijke jazzmuzikante een Grammy Award in de wacht te slepen als ‘Best New Artist’. Op haar nieuwe album wordt ze omringd door enkele grote namen uit de jazzwereld zoals Joe Lovano, Jack DeJohnette en Billy Hart… een ambitieus en magistraal album.


www.esperanzaspalding.com

Gustavo Dudamel


Ontdek met Discoveries het eerste best of album van Gustavo Dudamel !
www.gustavodudamel.com/In cache

Milos


De charismatische MILOŠ Karadaglic (Montenegro, 1983) heeft alles in zich om met zijn gitaar klassieke muziek bij een heel breed publiek te brengen. Miloš geldt als een van de grootste gitaartalenten van dit moment. Zijn tweede album Latino  op Deutsche Grammophon biedt de mooiste melodiëen van Zuid Amerika aan met onder andere Quizas Quizas Quizas, Por una Cabeza, Libertango, Oblivion,…


www.milosguitar.com

Rolando Villazon


de verrukkelijke jonge tenor, Rolando Villazon met een sublieme opname van Werther van Massenet. Hij vertoeft in het gezelschap van Sophie Koch die een schitterende Charlotte neerzet en het orkest van Covent Garden staat onder de excellente leiding van Antonio Pappano.


www.rolandovillazon.com

Created By BluePepper